Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Vadinin Annesi Öldü
Ekranların en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da Nazife Anne karakterini canlandıran Serpil Timur, bu haftaki bölümde diziye veda ediyor.
Kurtlar Vadisi'nin yayına başladığı 2003 yılından beri canlandırılan karakterlerden Nazife Anne dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde izleyicilere veda edecek.
NAZİFE ANNE'YE VEDA
Kurtlar Vadisi Pusu'nun en eski ve en yaşlı oyuncuları da diziden ayrıldı. Ömer Baba'dan sonra Nazife Anne de hayatını kaybetti. Serpil Timur'un canlandırdığı Nazife Anne, son bölümde Kuran'ı Kerim okurken fenalaşmıştı. Yeni fragmanda ise öldüğü anlaşıldı.
POLAT ANNESİNİ ÖLDÜRENLERİN PEŞİNDE
Polat Alemdar, kendisini büyük bir yıkıma sürükleyen bu ölüme neden olan isme ulaşmak için ise operasyonlar başlatarak annesinin ilaçlarını değiştiren Profesör Martin'in peşine düşüyor. 


Kurtlar Vadisi Pusu 244.Bölüm Fragmanı paylaşan: turalseyidli20
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48