Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Uzun yaşam semineri
Yenişehir Gençlik Merkezi sağlıklı yaşam konusunda üye ve gönüllülerini bilgilendirme semineri düzenlendi.
 
Daha önce de obezite konusu ile ilgili seminer düzenleyen Yenişehir Gençlik Merkezi bu kez de Diyetisyen Ayşenur ÖZGELİŞ öncülüğünde sağlıklı yaşam hakkında verdiği çarpıcı bilgilerle YGM üyelerini bilgilendirdi. Yaşam kalitesini arttırma hususunda neler yapılabileceğini, stres altında bulunan aile ve çocuklarına yönelik önümüzdeki sınav döneminde nasıl beslenmeleri gerektiği konusunda bilgi verdi.
 
Günümüzde yaşam kalitesini arttırarak yaşamak, uzun yaşamak kadar önemli bir konu haline gelmiştir. Sağlıklı yaşlanmak ve yaşa bağlı oluşabilecek sağlık risklerini çeşitli yöntemlerle en aza indirebilmek için temel etkenler beslenme ve fiziksel aktivitelerin son derece önemli olduğu vurgulanan seminere gençler yoğun ilgi gösterdi.
 
Yenişehir Gençlik Merkezi Abdullah CANBEYLİ : ”Sağlıksız beslenme gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin ciddi sorunları arasında yer almaktadır. Alanında uzman Diyetisyen aracılığıyla sağlıklı yaşam ile ilgili üyelerimize gerekli bilgi vererek anlamlı bir seminere imza attık. Sağlıklı bir yaşam konusunda neler yapılması gerektiği ve nasıl bir yaşam tarzı benimsenmesi gerektiği hakkında üyelerimiz bilgi sahibi oldu. ”dedi.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ertuğrul YILDIZ da: Sağlıklı olmanın ilk koşulu bilinçli ve dengeli beslenmedir. Beslenme hiçbir zaman sadece karın doyurmak değildir. Toplumun sağlığı için bazı temel beslenme ilkelerinin genelleştirilmesi ve geliştirilmesi gerekir. Yenişehir Gençlik Merkezi güncel bir konuya değinmiş, gençlerimizi bu konuda aydınlatması güzel bir olay.” Diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48