Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Uygulama noktasında arbede
Şanlıurfa’da bediüzaman Kavşağı’nda uygulama yapan polisler ile sürücü belgesi olmayan sürücü arasında yaşanan sözlü tartışma kavga’ya dönüştü. 6 kişi gözaltına alındı.
 
Şanlıurfa’da bediüzaman Kavşağı’nda uygulama yapan polisler durdurdukları sürüsünün ismi henüz belli olmayan  63… 693 plakalı araçta sürücü ehliyeti olmadığı için uzun süre Aracı’ndan inememek için direndi.Polis araçta inmekte direnen sürücüyü gelen takviye ekiple gözaltına almak isteyince sürücü ile polisler arsında arbede yaşandı.
 
Olay yerine sonradan gelen sürücünün akrabaları sürücünün serbest bırakılmasını istedi. Polis sürücüyü serbest bırakmayınca bu kez sürücünün akrabaları ile polis arasında arbede yaşandı.
Yaşanan olayda 6 kişi gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49