Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Uyarıyı  aldırış eden yok
Şanlıurfa’da sıcakların gün geçtikçe artmasıyla birlikte çocukların serinlemek için tercih ettiği kanallar eğlence ile başlayıp ölüm ile sonuçlanıyor. Çocukların kanalları tercih etmesinin sebebi de kapalı olan havuzlar.
Hava sıcaklığının her geçen gün arttığı ve Ramazan ayının da etkisi ile sıcaktan bunalan gençler ve çocuklar serinlemek için ölüm tehlikesini tercih ediyor. Her yıl onlarca kişi Şanlıurfa’da sulama kanallarında hayatını kaybederken, gençlerin neden sulama kanalını tercih ettikleri ise bir kez daha ortaya çıktı.
Özellikle sabah ve öğlen saatlerinde sıcaklardan bunalan gençler ve çocuklar Belediyelere havuzların kapalı olması nedeniyle sulama kanalına girmek zorunda kalıyorlar.
Havuzlara giden gençler ve çocuklar,  kapalı yazısını görünce direk olarak kanala gidip serinlemek istiyor. Sırrın Karşıyaka mahallesinde bulunan kanala yakınlığıyla bilinen Cumhuriyet parkı içerisinde ki Belediye havuzu kapalı olduğundan dolayı çocuklar fazla uzaklaşmamak için kanala giriyor.
Kanalların girişinde bulunan ‘ Kanala girmek tehlikeli ve yasaktır ‘  uyarına rağmen kanala girip serinleyen çocuklar havuzların kapalı olmasından dolayı başka çare olmadığını söyledi. Ramazan ayı dolayısı ile havuzların kapalı olması ölüme adeta davetiye çıkarırken en son geçtiğimiz gün 17 yaşındaki lise öğrencisi serinlemek için girdiği sulama kanalında hayatını kaybetmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49