Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Urfa’ya Vali olarak Küçük Atandı
 İçişleri Bakanlığı’nın atamasıyla Şanlıurfa’nın yeni Valisi İzzettin Küçük oldu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesine göre 8 ilin valisi değişti, 6 ilin valisi ise merkeze alındı.

MERKEZE ALINAN VALİLER

Kararnameye göre Aksaray Valisi Selami Altınok, Bolu Valisi Ibrahim Özçimen, Bilecik Valisi Halil Ibrahim Akpınar, Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Iğdır Valisi Ahmet Pek ve Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden merkeze alındı.

YENİ ATANAN VALİLER

Hukuk Müşaviri Şeref Ataklı Aksaray Valiliği'ne, Içişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Hamdi Nayir Bilecik Valiliği'ne, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk Bitlis Valiliği'ne, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları Bolu Valiliği'ne, Kayseri Vali Yardımcısı Davut Haner Iğdır Valiliği'ne, Merkez Valisi Orhan Alimoğlu Karabük Valiliği'ne, Karabük Valisi Izzettin Küçük Şanlıurfa Valiliği'ne ve Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz da Uşak Valiliği'ne atandı.

İzzettin Küçük  

Vali İzzettin KÜÇÜK 11.11.1964 tarihinde Erzurum İli Tortum ilçesinde doğmuş olup evli ve iki çocuk babasıdır. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olduktan sonra Sakarya Üniversitesi’nde master yapmıştır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Mesleki kariyeri; sırasıyla Yenice, Pehlivanköy ve Eflani Kaymakamlığına vekâleten görev yaptıktan sonra Abana, Aydıntepe Kaymakamlığı, Siirt Vali Yardımcılığı, Pamukova, Safranbolu ve Üsküdar Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Vali İzzettin KÜÇÜK Bakanlar Kurulunun 11.05.2010 tarihli ve 2010/407 sayılı kararı ile Karabük Valiliğine atanmış olup, 13/2/2014 tarihinde de Şanlıurfa Valiliğine atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49