Öne Çıkanlar Ahmet Demir Zabıta Haftasını Kutladı Eczanelerde Yeni Dönem! elektrık Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama

Bu haber kez okundu.

Urfa'ya gelen Alman Arkeolog kazada öldü
Şanlıurfa'da müze ziyaretine gelmek için yola çıkan Alman arkeolog Helbert Schnuchel geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
Kaza  Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun 33'üncü kilometresinde meydana geldi. alınan bilgilere göre Alman arkeolog Helbert Schnuchel Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bazı kazı çalışmalarını inceledikten sonra Şanlıurfa'da ki müzeleri ziyaret etmek için Şanlıurfa dönüşünde Alman erkeolog'un kullandığı 51 EE 728 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil devrildi. sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekipleri Schnuchel'in öldüğünü saptadı. Alman Arkeolog Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastane morguna kaldırıldı. Alman arkeolog'un cenazesi elçilik kanalıyla yapılacak işlemlerin ardından Almanya gönderileceği belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49