Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfaspor’ a Tatlıses Uğuru
Ünlü Şanlıurfalı türkücüler İbrahim Tatlıses, Mahmut Tuncer ve Nuri Sesigüzel, Şanlıurfaspor'a moral ve motivasyon amaçlı maçı izlemek için GAP Arena Stadyumu'na geldi.
Maç Öncesi Tatlıses” yenmek istiyoruz yenmek için buradayız İnşallah bugün galibiyetimizi almak istiyoruz ben buraya maç için geldim hemde çoluk çocuğu ziyaret ettik, eski arkadaşları gördük  Hastaneden Haber yok şunada dedi.”
 
Yoğun taraftar kitlesi tarafından karşılanan ünlü türkücüler, maçı seyretmek için protokol bölümüne geçti. Şanlıurfalı taraftarlar 'İbo'ya uzanan eller kırılsın, İbo, İbo el salla' sloganı atarak Tatlıses'e sevgisini dile getirdi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ise taraftarların yoğun sevgisine karşılık vererek, taraftarları selamladı. Daha sonra Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve ünlü Şanlıurfalı türkücüler İbrahim Tatlıses, Mahmut Tuncer ve Nuri Sesigüzel ile birlikte Şanlıurfaspor- Samsunspor maçını seyretti.
Maç sonunda Şanlıurfaspor Galip gelmesi ile sevinç yaşadı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49