Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Urfa’nın Ölüm Kavşağı
Şanlıurfa – Akçakale arasına yapılan yolun yapımı tam olarak bitirilemedi. Akçakale, Evren Sanayi ve Mardin yolun birbirine bağlayan kavşağın büyük ve yetersiz aydınlatma olmadığından  zaman zaman kazalara neden oluyor. Zaman zaman ölümlü kazalarında yaşandığı Kavşakta  geçen hafta yaşanan kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa,  Akçakale, Evren Sanayi ve Mardin yolun birbirine bağlayan kavşağın büyük kazalara davetiye çıkarmaya devam ediyor. Bu güne kadar çok sayıda ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşandığı yerde, hala ciddi bir önlem alınmadı. 4 ana yolun kesiştiği kavşakta yoldan hızla gelen araçlar, yeterli uyarıcı levha ve ışıklandırma sistemi olmadığı için, kazalara neden oluyor. En son geçen hafta içersinde yaşanan kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza sonrası vatandaşlar yolun bir türlü bitirilemediğini belirterek yetkililere sitemde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49