Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'nın milli geliri yükseliyor
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapı tamamlanmak üzere ova çalışmaları DSİ 15. Bölge Müdürü Oğuz Kasap, tarafından an be an yerinde takip ediliyor.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde DSİ Genel müdürlüğü tarafından yapılan ve Kontrolü DSİ 15. Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleşen çalışmalarda 950 Bin 970 dekar alandaki zirai araziye su verilmesi beklenirken çalışmalar da şuana kadar 300 Bin dekar alan işletmeye açıldı.
Ayrıca alınan bilgiye göre, Suruç Ovasında 563.760 dekar alanın 300.000 dekarı işletmeye açıldığı,işletmesi DSİ 15.Bölge Müdürlüğü elemanlarınca yapılmakta olan vesene sonuna kadar 563.760 dekar sulamanın tamamı inşaatı biterek işletmeye açılacağı öğrenilirken, projenin tamamlandığında toplam 950 970 dekar zirai araziye su sağlanacak ve Milli Ekonomiye yılda 270 Milyon TL gelir artışı elde edeceği belirtildi.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49