Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Urfa’nın Barış Elçisi Doktor Aday Adayı Oldu
Şanlıurfa ve bölgede daha önce birçok husumetli aileyi barıştıran töre ve çağdışı zihniyetle mücadelede etken rol oynayan Şanlıurfa’nın barış elçisi Dr. Feridun Öncel AK Partiden Aday adayı oldu.
Bugün resmi başvurusunu yapan Toplumsal Barışı Sağlama Derneği Başkanı Doktor Feridun Öncel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
“Şehrimizin ve Bölgemizin temel sorunlarına çözüm getirme noktasında yaptığımız çalışmaların daha etkin ve daha verimli bir noktaya gelmesi, son zamanlarda artan şiddet olaylarının biran önce bitmesine, farklı etnik mezhep ve din gruplarına mensup farklılıkların ülkenin zenginliği olarak değerlendirilmesi ülke birliği ve bütünlüğü içerisinde kalıcı barışın sağlanması için kamuoyunun tüm kesimlerinden gelen istek üzerine 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldum. Seçimlerin ülkemize barışı ve huzuru getirmesi temennisiyle tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49