Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Urfa’nın Ayıbı
Balıklıgölü, Eyyüpgeygamber makamı, Göbeklitepe, Harran ve daha bir çok tarihi mekanı barındıran Şanlıurfa’da Abide meydanından Haşimiye kadar Bayanların ihtiyaçlarını giderecek Tuvalet yok.
 
Şanlıurfa’lı İsmail Çüncü (İsmo) yerli ve yabancı turistlerin sıkıntılarını dile getirdi.
“Şanlıurfa 'da çarşıda alış veriş amacıyla veya gezmek amacıyla bulunan  birinin başına gelebilecek kötü durumlardan biri de tuvalet ihtiyacının hasıl olmasıdır. Zira son derece sıkıntılı anların yaşanması kaçınılmazdır. Sürekli tarihiyle, turizmiyle, büyüklüğü ile nüfusunun yoğunluğu ile övünülen koca kentte çarşıda umumi helaların olmayışı insanların sıkıntılı anlar yaşamasına sebeptir. Özellikle bayanlar daha büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Erkekler bu ihtiyaçları hasıl olduğunda camilere sığınabilmekte iken bayanların böyle bir şansı da Maalesef çoğu zaman bulunmamaktadır. Gerçi hemen her camide bayan tuvaletleri için de ayrılan bir kaç kabin belki vardır ama büyük çoğunlukla bu  bölüm kilitlidir.”
 
Urfalı Hemşerilerime sesleniyorum çok büyük bir ayıp kim gelip bizi yönetiyorsa koltuk sevdalısı, şan, şöhret havası Urfa’nın rezaletine bakın Türkiye’de 73 vilayet gezdim ilk defa
Urfa’da gördüm dışarıdan bir aile gelirse tuvalet sorunu var Abide’den Haşimiye kadar ihtiyacını giderecek bir tuvalet yok hiçbir tuvalet bu caddeler üzerinde yok , dışarıdan yabancı turist geliyor Urfa’yı gezmek için ihtiyacın karşılayacağı  Tuvalet soruyor ama maalesef tuvalet yok iş hanlarına yönlendiriyorum   lütfen yetkili şahıslar bu ayıbı biran önce halledin dedi”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49