Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfa'nın Akdeniz sahili
Türkiye'nin en büyük barajı olan Atatürk Barajı kıyısında olan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bozova Çatak Sosyal Tesisleri hafta sonları dolup taşıyor.
Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl bünyesine kattığı Çatak Sosyal tesislerine yapmış olduğu yatırımlarla adeta bölgede cazibe merkezi haline getirdi.
Önceleri sadece barakaların olduğu söz konusu tesise Büyükşehir Belediyesi, mesire alanı, yüzme havuzu, havuz başı düğün salonu, çocuklar için oyun alanı, muhtelif yerlere tuvalet ve lavabo yaparak tesisi adeta yeniden inşa etti.
Sıcak havadan bunalan vatandaşlar soluğu çatak sosyal tesislerinde alıyor. İsteyen vatandaşlar mesire alanında piknik yaparken isteyen vatandaşlar ise adeta 5 yıldızlı otelin havuzu gibi baraj göletine karşı havuzda yüzmenin keyfini yaşıyor. Can kurtaran ve güvenlik görevlilerin gözünü ayırmadığı havuz Çarşamba günleri ücretsiz halk günü diğer günler ise 3 TL ücretle vatandaşa hizmet veriyor.
Akdeniz sahillerinden farksız olan Çatak'ın sahillerinde dolaşanlar ise serinlemenin ve  güneş ile suyun oluşturduğu mükemmel ahengi izleme şansına sahip oluyorlar.
Hafta sonu ailesi ile söz konusu tesise gelerek piknik yapan Kadir Deveci, tesisi çok beğendiğini ve bir tatil köyünü andırdığını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in tesise olan duyarlılığı ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eden Deveci, şunları söyledi:
"Şanlıurfa'da havalar çok sıcak. Bende haftasonu çocuklarımı aldım ve buraya geldim. İlk defa geliyorum ve çok beğendim. Gerçekten burada olması gereken her şey var. Çocuklarımı gönül rahatlığı ile serbest bırakabiliyorum. Çünkü her yer güvenli. Gençler ve çocuklar gönüllerince eğleniyorlar. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49