Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Urfanatik’te Doğum  Günü Heyecanı
Şanlıurfa’da haftalık spor gazetesi olarak yayın hayatına başlayan Urfanatik gazetesi, 27 Eylül 2012 yılında günlük siyasi gazete olarak yayın hayatına başladı ve dün 1. Yılını doldurdu.
Bu bir yıl içerisinde Şanlıurfa’da bir çok başarıya imza atan Urfanatik Gazetesi çalışanları olarak, geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Şanlıurfa için en yararlı ve en tarafsız haberleri yayınlamaya çalıştık. En önemlisi son bir yılda şiddetlenen Suriye olaylarının en doğru, en tarafsız ve tüm detaylarıyla Urfanatik farkıyla okuyucularımızla paylaştık.
Yeni olmasına rağmen Şanlıurfa ve ilçelerinin her noktasına ulaşmayı başaran Urfanatik Gazetesi, bu başarıyı okuyucularına borç bilip, tüm okuyucularına teşekkürlerimizi sunuyoruz.
1.Yılın gururunu yaşayan Urfanatik gazetesi imtiyaz sahibi Gülebak, “Daha önceleri haftalık olarak çıkardığımız Urfanatik gazetesini, günlük siyasi gazeteye çevirmemizin üzerinden tam bir yıl geçti ve bu bir yıl içerisinde yayın ekibimizle birlikte Şanlıurfa için en doğru haberi tüm detaylarıyla okuyucularımıza ulaştırmayı başardık. Bu anlamda bizi takip eden ve okuyan tüm okuyucularımıza teşekkürlerimi sunarken, bu kapsamda yanımızda olan ve desteklerini eksik etmeyen tüm dostlarımıza da gönülden teşekkür ediyorum. Biz Urfanatik gazetesi olarak, Şanlıurfa’da gazeteciliğe yeni bir boyut kazandırmayı hedefledik ve bu yolda ilerliyoruz. 1. Yılımızı bugün tamamlamış ve bunun bize verdiği gururla ilk yılımızın bitmesini kutladık. Bundan sonraki süreçte de halkımız için en doğru haberleri yayınlayacağımıza söz verirken, Urfanatik ailesi olarak tüm okuyucularımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Başarılarımızdan bazıları;
Bu geçen bir yıl içerisinde, Şanlıurfa’ya hizmet etmeyi kendine bir ilke edinen Urfanatik Gazetesi, Türkiye’nin önde gelen Hakemin Sesi Dergisi'nin katkılarıyla panel düzenledi. Panele FIFA Hakemi ve eski Merkez Hakem Kurulu Üyesi Talat Tokat, eski FIFA Hakemi ve eski Merkez Hakem Kurulu Üyesi Üst Klasman Gözlemcisi Ertuğrul Dilek, Şanlıurfa’lı Milli Futbolcu Urfanatik ve Takvim Gazetesi köşe yazarı TRT Spor Yorumcusu Hayri Ülgen, eski Süper Lig Yardımcı Hakemi ve Hakemin Sesi Dergisi İmtiyaz Sahibi Ercan Durna katıldı.
Urfanatik Gazetesi Şanlıurfaspor ve Amatör takımlarına büyük katkı sağladı. Urfanatik Gazetesinin 2012-2013 futbol sezonunda yılın sporcusu, yılın takımı, yılın hakemi ve yılın hocasını seçmek için toplanan kuponlar sayım sonucunda yılın sporcularını seçti
Jüri üyeliğini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Bahattin Canbeyli, Sabah Gazetesi ve Türkiye Spor Yazarlar Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım ve Urfanatik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak üstlendi.
Yılın sporcusu Mehmet Doğan, yılın takımı Karaköprüspor, yılın hakemi Muhittin Gürses, yılın hocası Karaköprü Ahmet Görgün oldu.
Yılın sporcularını ödülleri Şanlıurfspor TKİ Tavşanlı Linyintspor maçında Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve Urfanatik Gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak tarafından verildi.
Urfanatik Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Çetinkaya ise yaptığı açıklamada, “Biz gazeteciliğe dair ne varsa, Urfalılarla paylaşmaya çalıştık. Urfanatik gazetesi’nin çıkması üzerinden tam 1 yıl geçti ama ben son 3 aydır Urfanatik gazetesinde bu görevi üstlendim. Yaptığımız haberle farkımızı ortaya koymayı başardık, bu konuda Urfalılardan da takdir görüyoruz. Ben bu göreve geldiğimden günden bu güne, değerli hemşerilerimiz için en tarafsız, en doğru haberi yayınladık, yaptığımız haberlerde kesinlikle art niyet aramdık, bizim temel hedefimiz tüm halkımızın takdirini kazanmak. Biz bir tarafı desteklerken, öbür tarafa yüklenmedik, bizim ilkemizde taraf tutmak yok, halkımızın faydasına olan her şeyi yansıtmaya çalıştık. Bu kapsamda Tüm Urfanatik okuyucularına teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.
Özellikle amatör takımları da gündeme taşıyan Urfanatik gazetesi, gençleri spora yönlendirmede de etkili oldu. Amatör takımları gazetede yayınlayarak, amatör takımda oynayan oyuncuların velilerini de sevindiren gazetemiz, velilerin maçlara giderek, çocuklarının oyunlarını seyretmesine de katkı sağladı. Bu konuda gazetemize teşekkür eden amatör takım oyucuları, “daha önce velilerimiz hiçbir maçımıza gelmedi, ama Urfanatik gazetesinde fotoğrafımız çıktıktan sonra, velilerimizin gözünde değerimiz daha da arttı ve artık oynadığımız maçlara gelmeye başladılar” dedi. Gençlerin spora yönelmesini sağlayan Urfanatik gazetesi, futbola sağladığı katkılardan dolayı defalarca Vali Güvenç’ten de takdir aldı.
Modern matbaası, birinci sınıf gazete kağıdı, Biçimi, içeriği, haber kadrosu ve yazar kadrosunu genişleten her türlü haberleriyle okurların bilgi ihtiyacını karşılamayı bilen ve ilklerinden ödün vermeden doğru bildiklerini yansıtan, Urfa’nın değerlerine sahip çıkan bir gazete olarak, tüm okurların 1 yılda göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49