Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfalıların yine vaz geçilmezi oldu

Tüm dünyada yılbaşında alışık olunan kutlama görüntüleri, 2021’e girerken yerini boş sokaklara bıraktı. Covid-19 pandemisi nedeniyle insanların dışarıda bir araya gelerek yılbaşı kutlaması yasaklandı. Evlerinde kalan Şanlıurfalılar ise çiğköfte ile yeni yılı kutladılar.

Geçen yıl Şanlıurfa'da kentin simgesi olan tarihi konuk evlerine akın eden yerli ve yabancı turistler kente has olan çiğköfte ve sıra gecesi ile yılbaşı kutlaması yapmıştı. Tarihi ve turistik ve kültürüyle her yılbaşında turistlerin ilgi gösterdiği Şanlıurfa’da bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle konuk evleri de boş kaldı. Yılbaşın da uygulanan 3 günlük sokak kısıtlamasıyla birlikte evde kalan Şanlıurfalılar yeni yıla her yıl olduğu gibi çiğköfte yaparak kutlama yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49