Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Urfalıların Muhteşem Düğünü

İstanbul'ın en seçkin özel otellerinden birinde yapılan Büşra ve İsmail `in düğün töreni Şanlıurfa ve Sivas illerini bir araya getirdi.

İstanbul, Şanlıurfa ve Sivas İllerinden olmak üzere birbirinden önemli konuklar düğün töreninde buluştular.

Damadın Babası İş Adamı Fevzi Yaşar ve Gelinin Babası İş Adamı Erdoğan Bozatlı gelen konukları kapıda tek tek karşıladılar.

Binlerce Seçkin Konuğun katıldığı düğünde renkli simalar da vardı.

Gelin Büşra Bozatlı ve Damat İsmail Yaşar `ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Sanatçı Zekeriya ünlü ve Urfa sıra gecesi ekibi eşliğinde yapılan düğünde geline Kilolarca altın takıldı.

Düğün Gecesi Yapılan Nikâh Töreninde Gelin Büşra Bozatlı ve Damat İsmail Yaşar `ın Nikâhını Ak Parti Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır Kıydı.

Çiftin nikâh şahitliğini ise Türkiye Cumhuriyeti Son Başbakanı Binali Yıldırım, Hayır Sever İş Adamı Akif Çobanoğlu, TUSAD Başkanı Hasan Bayram, Önceki Dönem Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Önceki Dönem Ak Parti Milletvekili Selami Uzun, Önceki dönem Ak Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Önceki Dönem İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Sivas Ak Parti Milletvekili Semiha Ekinci, İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, İstanbul Milletvekili İffet Polat, Hayırsever İş Adamı Beytullah Çelenk, Hayırsever iş Adamı Hasan Yılmaz yaptılar.

Türkiye Cumhuriyeti Son Başbakanı Binali Yıldırım, Büşra ve İsmail Çiftlerini tebrik ederek Evlilik Cüzdanını gelin Büşra `ya vermesi için damat İsmail'e teslim etti Mutluluklar diledi.

Şanlıurfalı Hayır Sever İş Adamı Birecik Ticaret Odası Meclis Başkanı Fevzi Yaşar, Oğlum İsmail Yaşar için yaptığımız düğün törenine katılan herkese teşekkür ediyorum bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese yeniden teşekkür ediyorum.

Sivaslı Hayır Sever İş Adamı Sivas Spor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Bozatlı, Kızım Büşra `nın düğün töreninde bu mutlu anımızda yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum.

Damat İsmail Yaşar ise bizi yalnız bırakmayan ve emeği geçen herkese, tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum dileklerinde bulundu.

Geceye kültürel bir renk getiren Zekeriya Ünlü ve Urfa sıra gecesi ekibinin performansıyla devam eden ve oldukça eğlenceli geçen bu çok konuşulacak düğün, çekilen toplu aile fotoğrafları ile son buldu .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49