Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Urfalıların Çektiği Film Vizyona Giriyor

Suriye’de devam eden karışıklıkların ardından göç ederek Şanlıurfa’ya yerleşen Suriyeli Zakaria Saqr’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcılığını ise Fikret Acet ve Hüseyin Demirtaş üstlendi. Tüm sahneleri Viranşehir’de çekilen filmin kadrosunda ise yine Viranşehirli oyuncular rolleri üstlendi. Otuza yakın Viranşehirli yetenekli oyuncuyla masraflarını tamamen üç kişinin karşıladığı film önümüzdeki hafta gösterime girecek. Filmin yapımcılığını üstlenen aynı zamanda görüntü yönetmenliği ve kameramanlık da yapan Hüseyin Demirtaş; “Suriyeli yönetmenimize tüm Viranşehir sahip çıktı. Kimseden maddi destek almadan filmimizi bitirmeyi başardık. Macera aksiyon türündeki filmimizin ses getireceğine inanıyoruz. Çok zorlandık ama pes etmedik. Çalışmalarımız bir yıl sürdü, kimse destek vermedi ama biz ses montaj konusunda da çok iyi olan Suriyeli yönetmenimize güvendik ve başardık. Oyunculuk, konu ve çekim konusunda harika bir film oldu. Film genel olarak baştan sonra aksiyon dolu ve filmin seyirciyi soluksuz ekrana kilitleyeceğine inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49