Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfalılar bu düğünde buluştu
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk ile İş Adamı Suphi Bucak’ın kızı Ayşegül Bucak çiftinin düğününde, dolarlar havada uçuştu. Düğün Törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Milletvekilleri ile çok sayıda davetli katıldı. Ertürk ve Bucak çiftinin nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kıyarken, nikah şahidi olan Bakan Çelik, nikah cüzdanını damat ve geline verdi. Nikah cüzdanlarını iyi saklamalarını isteyen Bakan Çelik, nikah akdinin her iki aile için hayırlı olmasını dileyerek Sedat ve Songül çiftine mutluluklar diledi. Bakan Çelik, nikahın ardından davul zurna eşliğinde halay çekti.
Bakan Çelik’in halay çektiğini gören davetliler Bakan Çelik’in başında dolar atma yarışına girdi. Yöresel yemeklerin ikram edildiği düğünün sonunda geline takı takmak için davetliler sıraya girdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49