Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Urfalı Vatandaşlardan Zeytin Dalı Harekatı'na Bayraklı Destek

Afrin'e yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ve Baş Komutan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek amacıyla Eyyübiye ilçesine bağlı Ulucanlar mahallesinde bir aralarında çocuklarında olduğu grup vatandaşlar kendi imkanlarıyla mahallenin bulunduğu en yüksek tepesine Türk Bayrağı dikerek şehitler için saygı duruşu ve ardından İstiklal marşı okudu.

Mahalle vatandaşları, "Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatında Baş komutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla mahallenin en yüksek tepesine ay yıldızlı bayrağı dikerek dalgalanmasını sağladık, Türk bayrağımızı mahallemizin en tepesinde dalgalandırarak manevi anlamda destek verme hususunda böyle bir karar aldık. Şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diler, ailelerine sabırlar dileriz. Biz her zaman Mehmetçiğin arkasındayız "diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49