Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfalı Turizmciden Örnek Davranış
Şanlıurfalı Turizmci Mehmet İnan Haliliye ilçesinde bulunan Örencik Bakır Kaçar İlkokuluna öğrencilerin kaynak kitap sıkıntısı çektiğini öğrendi. Bunun üzerine harekete geçen Turizmci İnan Türkiye genelinde kitap kampanyası düzenledi. Bağış ile toplanan kitaplar Örencik Bakır Kaçar İlkokulundaki öğrencilere dağıtıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfalı Turizmci Mehmet İnan," Örencik Bakır Kaçar İlkokuluna öğrencilerine kitap bağışında bulunduk. Bizlere kitap yollayan bütün dostlara teşekkür ediyorum. Bir projeyi daha bitirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yeni projemizde kitaplığınızda tozlanmış kitaplarınızı bu küçük filozoflara ulaştırmamız için bizlere göndermenizi rica ediyoruz, bizde gönderdiğiniz kitapları o öğrencilerimize ulaştıracağız "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet İnal 4 yıl önce

Çok teşekkür ederiz...

Avatar
Mehmet İnal 4 yıl önce

Çok teşekkürler...

banner24

banner49