Öne Çıkanlar Ahmet Demir sosyal medya Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama elektrık Zabıta Haftasını Kutladı

Bu haber kez okundu.

Urfalı sürücülerin isyanı
Eski Başbakan şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Abide kavşağında trafik yoğunluğu devam ediyor.
Kentte 50 yıl öncesinin ihtiyaçlarına göre dizayn edilen yollar, günümüz trafik yükünü kaldırmıyor, ek yapılan çevre yolları, açılan Abide kavşağı Şanlıurfa'nın trafik sorununa çözüm olmadı.
Şanlıurfa’da araç sayısı her geçen gün daha da artıyor. Buna karşın yollarda yeterli genişletme çalışması ve alternatif yolların açılmaması özellikle sabah ve akşam saatlerinde ve yağmurlu havalarda Şehir içi trafikte Atatürk Bulvarı, Abide Kavşağı, Karköprü Yolu ve Sırrın istikametinde sürücülerin yollarda trafik çilesi başlıyor.
Urfa’da Sabah ve akşam saatlerinde ev ve iş yerlerine araçlarıyla gidip-gelen sürücüler uzun süre trafik çilesi çekiyor. Kış mevsiminde yağan yağmurla birlikte Abide kavşağı, Karaköprü ve Sırrın istikametinde akşam saatlerinde araç yoğunluğu meydan geliyor.
Yağmurlu havada uzun kuyruk oluşturan sürücüler isyan etti. Tepkisini dile getiren bir çok sürücü, Yapıldığında Şanlıurfa’nın trafiğini rahatlayacak proje olarak gösterilen Abide kavşağının yapıldığı yerde 2 araç aynı anda geçmekte zorlanıyor, araç rahatlığı kazandırması beklenen Abide kavşağı, zor olan trafiği daha da zorlaştırdığını ifade ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49