Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Urfalı sanatçıdan kötü haber
Sanat dünyasından duyurduğu hastalık haberleriyle dikkat çeken ses sanatçısı Onur Akay, bu sefer Instagram hesabından Nuri Sesigüzel'in sağlık durumu ile ilgili kötü haber verdi. Sanatçının bir sene önce üç kez bel fıtığı ameliyatı olmasına rağmen bir türlü iyi olamadığını yazan Akay, Sesigüzel'in fotoğrafını paylaşarak artık yürüyemediğini yazdı.
"NURİ SESİGÜZEL YÜRÜYEMİYOR"
Sesigüzel'in hayranlarını üzen Onur Akay, "Nuri Sesigüzel'in maalesef sağlık durumu iyi değil ve acı içinde. Geçen sene kısa aralıklarla üç kez bel fıtığı ameliyatı olan değerli sanatçımız iyileşemedi. Evinde yataktan dahi zor kalkabilen Sesigüzel, yürüyemiyor ve hareket etme zorluğu çekiyor. Doktorunun önerisi ile yeni tetkikler geçirecek olan sanatçımıza, acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.
haberler

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49