Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Urfalı öğrenci son yolculuğuna uğurlandı
Yaşanan darbe girişiminde İstanbul’da açılan ateş sonucu hayatını kaybeden İç mimarlık öğrencisi Şanlıurfalı öğrenci memleketi Şanlıurfa’da son yolculuğuna uğurlandı.
Önceki gün Askeri darbe girişiminde İstanbul'da İç mimarlık öğrencisi olarak eğitim gören Şanlıurfalı 20 yaşındaki Mustafa Direkli İstanbul’daki darbecilere karşı düzenlenen eylemlerde açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi. Direkli'nin cansız bedeni Uçakla Urfa'ya getirildi. Mehmet Akif İnan Eğitim araştırma hastanesinde morguna konulan Direkli’nin cenazası öğle namazına yakın morgdan alınarak Türk bayrağını sarılı olarak Topçu meydanı camisine getirdi.
Cenaze namazına Şanlıurfa valisi Göngür Azim Tuna, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çok sayıda STK temsilcisi, ailesi ve vatandaşlar katıldı.
Pasajda esnaf olan Babası Niyazı Direkli öğrenci olarak İstanbul’a gönderdiği oğlunun Türk bayrağı sarılı cenazesi karşısında görünce gözyaşlarına hakim olmadı. Kılınan cenaze namazın ardından büyük bir kalabalık eşliğinde Direkli Beziüzzaman aile mezarlığına defnedildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49