Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfalı Kız Madalya İle Döndü

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Şanlıurfa ilinin de aralarında bulunduğu (8) il (Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman, Kilis, Siirt, Kahramanmaraş ve Mardin) Artistik jimnastik müsabakasında Şanlıurfa ili tarihinde ilk kez takım halinde bölge 1’incisi olarak Altın Madalya almaya hak kazandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli J.İkm. Astsubay. Başçavuş. Bulut Demir’ in kızı Yağmur Derin Demir Şanlıurfa ilini temsilen katıldığı müsabakada ferdi sıralamada Bölge 1’incisi olarak Altın Madalya almaya hak kazandı. Dereceye giren sporcular, jimnastik antrenörü Mehmet Naci Halhallı ile sporcu aileleri Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına davet edilerek tebrik etti. Sporculara ve antrenöre çeşitli hediyeler verilerek uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48