Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfa’lı Kadınları Hayvanat Bahçesi Gezisi
Şanlıurfa Belediyesi’nin Hayati Harrani Kadın Destek Merkezinde çeşitli dallarda ücretsiz kurs gören bayanlar, Halfeti’de piknik yaptı, tekne turu ile Rum Kaleyi gezdi.50 civarında bayan daha sonra Gaziantep’e giderek Hayvanat Bahçesini safari yaptı. Bayanlar, Gaziantep’te Hayvanat Bahçesini üstü açık bir araçla gezerken bu güne kadar yakından göremedikleri birçok hayvanı da yakından görme imkânı buldu. Şanlıurfa Belediyesinin Turizm Otobüsüyle evlerinden alınan bayanlar, dönüşte de evlerine bırakıldı. 
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, son 2 ay içerisinde Ferah Kent, Eyüp Kent ve Süleymaniye, Hayati Harrani ve Topdağı Kadın Destek merkezlerinden ücretsiz kurs gören 320 civarındaki bayanı ücretsiz geziye gönderdiklerini söyledi. Fakıbaba, Son iki ay içerisinde 6 grup halinde bayanları geziye götürdüklerini hatırlatarak geziye giden bayanların Birecik, Halfeti ve Gaziantep’e gezdiğini dile getirdi.
Kendilerini geziye gönderen Fakıbaba’ya teşekkür eden bayanlar, her yıl düzenli olarak ücretsiz geziler sayesinde bugüne kadar görmedikleri yerleri görme imkânı bulduklarını aktardı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49