Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Urfalı Kadınlardan Diyarbakır Annelerine Destek

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Şanlıurfa’da teröre lanet, kardeşliğe davet yürüyüşüne katıldı. On binlerce Şanlıurfalı vatandaş, Balıklıgöldergah cami önünden, Ulucami önüne kadar yürüyüş yaparak, teröre tepki gösterdi.

Yürüyüşe katılan AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, yaptığı açıklama da ‘’Türkiye’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın, Diyarbakırlı annelerimizin isyanına kulak vermelerini, oradaki annelerimizin yanlarında olmalarını istiyoruz’’ dedi.

Şanlıurfa’dan Diyarbakırlı anneleri desteklerini bildiren Güven ‘’Annelerimiz HDP il binasının önünden ayrılmıyorlar. Annelerimiz sadece kendi çocuklarının değil, bütün çocukların anneleri, yürekleri oldular. Sesleri öyle gür çıkıyor ki Türkiye’yi titretiyor. Onların ateşi söndürecek, demiri eritecek yürekleri var. Annelerimizin sergiledikleri duruş çok kıymetli. Bu ses, bu isyan, bu çığlık gelecek nesillere de aktarılacak. On yıllar sonra minnet ve saygıyla anılacak. Hepimiz onları destekliyoruz. Yanlarındayız. Üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getiriyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48