Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş sanlıurfa Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Urfalı Kadın Akaryakıt İstasyonunda Pompacı Olarak İş'e Başladı
Haliliye ilçesi Sırrın- Karaköprü çevre yolunda bulunan bir akaryakıt istasyonunda askeri ücretle pompacı olarak çalışan 25 yaşındaki Anzılha Aslan müşterilerin ilgi odağı haline geldi. Genç kadın, kendi alanında iş bulamayınca, bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak işe başladı.
Anzılha Aslan, “Yaklaşık 2 aydır pompacılık yapıyorum. İlk başta erkek müşterilerimiz beni gördüklerinde yadırgıyorlardı. ‘Bu iş erkek işi gidin' evinizde oturun' diyerek tepki gösterdi. Daha sonra bu işte başarılı olduğumuzu görünce şimdi takdir etmeye başladılar” dedi.
Yakıt almaya geldiklerinde karşılarında kadın pompacı gördükleri için memnun olduğunu belirten Aslan, “ Aracına petrol almak için istasyona gelenler beni görünce ilk önce şaşırıyorlar, ondan sonra benim bu cesaretimden dolayı kutluyorlar, ayrıca pompaya gelen kadın müşteriler sürekli yanımda geliyor, benim burada çalışmam Şanlıurfa'daki kadınların her alanda çalışabileceğini göstermektir. Şanlıurfa'nın her yerinde bayan arkadaşlarımızı görmek istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49