Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Urfalı çocuklar yüzme sezonunu açtı
Kentte Ramazan ayı ile birlikte, sıcakların artması ile birlikte özellikle çocuklar serinlemek için kendilerine tehlikeli sayılacak çözümler üretmeye başladı.
Havanın ısınmasıyla Şanlıurfa şehir merkezlerinde her yaz aynı görüntülere sahne olan süs havuzlarında bu yıl da durum değişmedi. Sıcak hava ile birlikte çocuklar, süs havuzlarına akın etti. Süs havuzlarında bulunan elektrik akımına aldırış etmeden yüzen çocuklar, serinlemek için bu yöntemi denediklerini söyledi. Çocuklar, Yasak ve tehlikeli olmasına rağmen aldırış etmeyen çocuklar havuzda yüzerek ve birbiriyle şakalaşarak serinledi.
Her yıl aynı şekilde süs havuzlarında yüzdüklerini anımsatan çocuklar, güvenlikçiler tarafından kovalandıklarını belirten çocuklar Pandemiden dolayı kapalı olan yüzme havuzların olmayışından, tehlikeye aldırış etmeden yüzdü ini belirtiyor.kler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49