Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Urfalı Çiftçinin İsyanı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Bostancılar Kırsal mahallesinde çiftçilikle uğraşan İsmail Doğan bu yılki pamuk satış fiyatına dert yandı. Çiftçi İsmail Doğan 1 hafta önce kendi arazisinde yaklaşık 20 Ton topladığı pamuğa 3 TL’den alıcı bulamıyor.

Geçen yıl kilogram fiyatı 4 TL’den satılan pamuk bu yıl gübre, ilaç, elektrik, su giderlerin fazla olmasına rağmen geçen yıl 4 TL’den satılan pamuğa bu yıl 3 TL’den satamadığına yanıyor.

Çiftçi Doğan Urfanatik Gazetesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulunarak; ““Tayyip Baba ne yapak” ifadelerini kullandı.

Çiftçi İsmail Doğan; "Tayyip baba bizi ne hale koydu, ne hale getirdi pamuk tarlada duruyor babam biz ne yapalım bu pamuğu kime verelim geçen sene 4 bine veriyorduk bu sana 2250 lira fiyat veriyorlar bu masrafalar, ilaçlar bizi Mahvetti tarlayı satıp borçlarımızı vereceğiz" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48