Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Urfalı bisikletçi teröre hayır için pedal çevirecek
Türkiye’de terör olaylarının tırmandırılmaya çalışılmasına tepki gösteren 3 çocuk babası 36 yaşındaki Emlakçı Mehmet Yaşarsoy Abide önünden 11 gün sürecek Ankara yolculuğuna bisikletiyle yola çıktı.  Yaşarsoy'u öğrenciler uğurladı.
Terör hayır için pedal çevirecek olan Emlakçı Mehmet Yaşarsoy, "Son günlerde tırmanan terör olayların protesto etmek için Şanlıurfa halkının teröre karşı olduğunu anlatmak için Ankara'ya bisikletimle yola çıkıyorum her gün 100 kilometre yol ile 11 günde Ankara'ya ulaşmayı amaçlıyorum Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Şanlıurfa'dan getirdiğim Şanlı bayrağımızı Şanlıurfalılar adına  taktim edeceğim" dedi.
 Yaşarsoy Abide önünden öğrenciler tarafından bisikletiyle Ankara'ya uğurlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49