Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Urfalı Başkan İle Mersinliler Eğlendi

Mersin'de faaliyet gösteren ve bölgede büyük ilgi gören Ramazan Akyol Saz Grubu, Urfa Sıra Gecesi ekibi Mersin Kuğu Tatil sitesi Başkanı Tahir Gülebak’ın organize ettiği gecede site sakinleri doyasıya eğlendi.

Mersin iline bağlı Mezitli ilçesinde bulunan Kuğu Site Kafeterya’de yapılan gecede site sakinleri halay çekerek geceyi kutladılar. Ramazan Akyol Saz Grubu, Urfa Sıra Gecesi ekibi gecede Urfa türküleri ile geceyi şenlendirdi. Konuklara Şanlıurfa Çiğköftesi ikram edildi.

2 yıldır Kuğu sitesinin başkanlığını yapan Tahir Gülebak, Kuğu Sitesinde birçok yeniliği faaliyete geçirirken gelenek haline gelen Urfa gecesini de bu yıl site sakinleri ile geçirdi.

Kuğu Tatil sitesi Başkanı Tahir Gülebak yaptığı açıklamada; ”Gecemizi katılan tüm site sakinlerine teşekkür ediyorum. her yıl geleneksel hale çevirdiğimiz Urfa sıra gecesini her yıl olduğu gibi bu yılda kutlamaktayız. Gecemize renk katan Ramazan Akyol Saz Grubu, Urfa Sıra Gecesi ekibine ve Ramazan Akyol kardeşime Teşekkür ediyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan akyol 5 yıl önce

Haber icin tesekur ederim

banner24

banner49