Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfalı 15 Temmuz Şehitleri Kabirleri Başında Anıldı

15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli birlik günü etkinlikleri Tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa’da başladı. Hain FETÖ darbe girişiminin ikinci yıl dönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Urfa'da 15 Temmuz Şehitlerini anma kapsamında birçok etkinlikler düzenleniyor.

Bugün erken saatlerde ilk olarak, 15 Temmuz’da hanin darbe girişiminde şehit olanlar mezarları başında anıldı. Bediüzaman aile mezarlığında naaşı bulunan Mustafa Direkli mezarı başında dualarla anıldı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Tugay Komutanı Tuğ General İsmail Hakkı Köseali, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Jandarma Alay komutanı Albay Nuri Öztürk, Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye başkanı Metin Beydilli, Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, çok sayıda Bürokrat ve STK temsilcileri ile Direkli'nin ailesinin katılımıyla Şehit Mustafa Direkli mezarı başında dualar okundu. Dualar İl müftüsü ihsan Açık tarafından okunmasından sonra orada bulunan protokol üyeleri Dergâh camisine geçtiler. Anma etkinlikleri Dergah Camiinde öğle namazının ardından 15 Temmuz şehitleri için gerçekleştirilen mevlitle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49