Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da yarım bırakılan işler
Şanlıurfa''da sorunlar bitmek bilmiyor. Bu sorunlardan bir tanesi ise yollar, Kent merkezinde birçok Yol kenarında açılan çukurlar, çöküntüler geçen arabalara zor anlar yaşatıyor. Birçok halkın şikâyetçi olduğu yolların yapılmaması ilçenin prestiji ve görüntü kalitesini düşürmekte. Yollarda açılan çukur ve oluşan çöküntüler ne kadar umursanmazsa da kazalara davetiye çıkarıyor adeta. Gündüz geçen sürücülerin güneş ışından dolayı azda olsa fark edebildiği bozuk yolları geceleri ise görünmeyen çukur ve çöküntülerden dolayı arabaların çoğunun hazar görmekte. Kentte yakışmayan bu yolların ne zaman asfaltlanacağı ise merak konusu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49