Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da yapılan aramada ayakkabıdan para çıktı
 İstanbul'da farklı iki olayda  2 kişiyi dolandıran ve polis tarafından yakalanan 4 zanlıdan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. GAP havaalanında yakalanın zanlının ayakkabısında yüklü miktarda para bulundu.
İstanbul'da Y.T isimli vatandaşı arayan ve kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, her zaman olduğu gibi yine kimlik bilgilerinin terör örgütüne geçtiğini, çetenin yakalandığını ve para yatırılması gerektiğini anlattı. Y.T.'yi ağına düşüren dolandırıcılar, parayı alıp kayıplara karıştı.
Şanlıurfa GAP havalimanı içerisinde yapılan uygulamada 23.30 sıralarında İstanbul ilinden Şanlıurfa iline gelen uçaktan inen Umut K. isimli şahıs ile kendisini karşılamaya gelen A.K. isimli şahısların valizinde yapılan incelemede ayakkabılar içersinde zulalınmış  40 Bin TL para ele geçirildi. Gözaltına alınan Umut K. ve A.K.  Emniyete götürüldü. Emniyette alınan ifadelerinden ardından Adliye sevk edildi. Adliye'de Umut K. tutuklanırken A.K. serbest bırakıldı.
2. Olay ise Şanlıurfa Emniyet müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde İstanbul'da kendilerini Hakim, Savcı ve polis olarak tanıtan 3 şahıs Yenişehir mah. Abdullah Gül bulvarı üzerinde yapılan çalışmada bir araçta şüpheli hal ve hareketlerinden şüphelenmesi üzerine araçta yapılan detaylı inceleme çanta içerisinde 1 bilezik 1 gerdanlık 2 künye 1 teş taş yüzük 1 kolye ucu ve 42.150 TL  para ve ziynet eşyası ele geçirildi. Araçta bulunan M.Y., A.Ç. ve Ö.T. gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin yapılan sorularında İstanbul ilinde ikamet eden R.V. isimli şahsı dolandırıldıkları tespit edildi. Gözaltının alınan 3 şüpheli M.Y. tutuklanırken A.Ç. ve Ö.T. serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49