Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Vatandaşlar Ellerinde Türk Bayraklarıyla 15 Temmuz’u Andı
15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli birlik günü etkinlikleri Tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa’da başladı. Hain FETÖ darbe girişiminin ikinci yıl dönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Urfa'da 15 Temmuz Şehitlerini anma kapsamında birçok etkinlik düzenlendi.
Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önünde 15 Temmuz anısına resim ve fotoğraf sergisi açılışı yapıldı. Programa Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Tugay Komutanı Tuğ General İsmail Hakkı Köseali, Jandarma Alay komutanı Albay Nuri Öztürk, Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye başkanı Metin Beydilli, Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol, , çok sayıda Bürokrat ve STK temsilciler ve vatandaşlar katıldı.
Vatandaşlar Türk bayraklarıyla meydanı doldurdu, milli iradeye nasıl sahip çıktığı bir kez daha tüm dünyaya gösterdi. Etkinliğe katılanlar ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak ilahı ve türkülere eşlik etti.
Aynı yerde toplu akşam namazı kılındı. Tören istiklal marşı ile başladı Daha sonra Kuranı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Mehteran gösterisi ardından okunan yatsı ezanla programa katılan vatandaşlar toplu halde yatsı namazını kılmak için saf tuttular. belgesel gösterimi, Grup Yürüyüş konseri, ilahi ve kente ait türküler seslendirdi. protokol konuşmaları kapsamında, Şanlıurfa, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla gece 00:13'te tüm camilerde sela okundu. Program sabah namazı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49