Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Umutla Bekliyorlar
Çeşitli suçlardan hüküm giyerek, cezaevine giren tutuklular, görüş günlerinde aileleriyle bir araya gelirken, cezaevindeki yakınlarını görmeye gelen vatandaşlar, cezaevinin önünde bekleyerek, sıranın kendilerine gelmesini bekliyor.
 
Suç işleyerek, cezaevine gönderilen hükümlüler, dışarıda kalan ailelerini görmenin umuduyla yaşarken, dışarıdaki yakınları da görüş günlerinde sabahın erken saatlerinde cezaevi önüne gelerek, beklemeye başlıyor. Cezaevi görevlilerinin sırayla aldıkları hükümlülerin yakınları, yapılan kimlik kontrollerinin ardından yakınlarıyla görüşüyor. Cezaevindeki yakınlarını görmenin umuduyla, giriş kapısının önünde bekleyen vatandaşlar, koğuş sıralamasına göre çağrılırken, hükümlü yakınlarıyla görüşen vatandaşlar, yakınlarını görmenin mutluluğunu yaşıyor. Cezaevindeki yakınlarını görmek için dışarıda bekleyen vatandaşlardan birisi, oğlunun cezaevinde olduğunu ve onu görmeye geldiğini söyleyerek, “oğlum da cezaevinde ve her görüş gününde onu görmeye gelirim. Diğer hükümlü yakınları gibi, bizler de burada sıranın bize gelmesini bekliyoruz. Daha önceki görüş günlerinde oğlumu ziyaret ettim, her ne kadar bir sorunu olmasa da sonuçta dört duvar arasında yaşıyor. Cezaevinde bulunan bir insan ne kadar mutlu olabilir ki? Her ne suçtan giymiş olursa olsun, burada bulunmak gerçekten çok zor, Allah bütün tutuklulara sabır versin. Oğlumun cezası çok fazla değil, yakın zamanda dışarı çıkacak ve biz de bu umutla bekliyoruz. İzin verildiği zamanlarda ihtiyaçlarını karşılıyoruz, cezaevi çalışanlarından da Allah razı olsun, bize iyi davranıyorlar. Bizi hiçbir şekilde sıkıntıya sokmuyorlar, sıramız geldiğinde içeri alıyorlar” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49