Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da ulaşım rezaleti
Şanlıurfa’da eziyet haline gelen şehir içi ulaşımda sorunlar giderilemiyor. Otobüslerin uzun aralıklarla gelmesi sonucu, şehir içi otobüsler balık istifi gibi yolculuk yapılıyor.
 
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BELSAN A.Ş’ye ait şehir içi otobüsleri, vatandaşları isyan eder duruma getiriyor. Mehmet Akif Ersoy, Süleymaniye, Eyyübiye ve daha birçok bölgeye giden şehir içi otobüslerinin uzun aralıklarla gelmesi sonucu, yolcular duraklarda uzun süre beklemek zorunda kalıyor.
 
Defalarca gündeme gelmesine rağmen, yetkililerden çözüm gelmemesine tepki gösteren vatandaşlar, gidecekleri yere kadar çile çektiklerini kaydetti. Duraklarda yolcular birikmesi sonucu, gelen otobüslerde yolcu izdihamı yaşanıyor. Otobüslerin daha erken gelmesini ve otobüs sayısının artırılmasını isteyen vatandaşlar, zaman zaman şoförlerle tartışmaya giriyor.
 
Şehir içi ulaşımı sağlayan otobüslerin şoförleri de bu duruma tepki gösterirken, kendilerine ait bir sorun olmadığını savunuyor. Yetkililer tarafından belirlenen süre içerisinde hareket ettiklerini söyleyen otobüs şoförleri, kendileriyle tartışan yolcuları, BELSAN’ın yetkililerine yönlendiriyor.
 
Şehir içi ulaşımda büyük sıkıntıların yaşandığını belirten vatandaşlar, özellikle Eyyübiye ilçesine giden otobüslerde büyük izdihamların oluştuğunu kaydetti. Tıka basa doldurulan otobüslerde hasta, hamile ve yaşlılar oldukça zorlanıyor. Nefes darlığı olan kişiler ise, genellikle ilk durakta otobüslerden inmeyi tercih ediyor.
 
Otobüs sayısının artırılması gerektiğini ve daha kısa aralıklarla gelmesini talep eden vatandaşlar, yetkililerin bu anlamda çözüm üretmesini beklediklerini sözlerine ekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49