Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da trafik kazası, 3 ölü, 2 yaralı

Kaza Halfeti ilçesi Dutluca mahallesinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, Rıdvan E'nin kullandığı 27 BK 073 plakalı kum yüklü kamyon, Yusuf Asil idaresindeki 63 AAG 615 plakalı otomobille çarpıştı. Meydana gelen kazada, sürücü Yusuf Asil ile otomobildeki Mehmet, Naile, Sibel ve Elif Su Asil yaralandı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen Ambulanslarla Halfeti Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan yaralılardan Yusuf, Mehmet ve Elif Su Asil müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Güvenlik güçleri kaçan kamyon şoförünün yakalanması için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49