Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da trafik kazası, 12 ölü
Şanlıurfa-Akçakale karayolundan Gaziantep kara yolunda bağlayan Çevre yolunda Yolcu otobüsü ile beton mikseri kafa kafaya çarpıştı. Çok sayıda 12 ölü 8 yaralı var.
Olay saat 14.00 sularında Akçakale-Gaziantep çevre yolunda meydana geldi.İddiaya göre  Yolcu taşıyan minibüs ve beton mikseri ile otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında aralarında Suriyelilerin de bulunduğu 12 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.
 Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan ikisi kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazadaki ölü sayısı 12’e yükseldi. Kazanın yaşandığı çevre yolunda hayatını kaybedenler cenaze arabalarıyla adli tıp morguna kaldırıldı.
Minibüs Ters Yönden Geldi İddiası
Şanlıurfa- Gaziantep karayoluna çıkmak için bağlantı yolunu kullanan ve Akçakale yönüne giden minibüs,iddiaya göre sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen beton mikseri ile çarpıştı. Beton mikserinin peşinden gelen otomobil de bu araçlara bindirdi.
Kaza nedeniyle çift yönlü yoldaki trafik akışı bir süre tek şeritten sağlandı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49