Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Toplandılar

ŞUTSO Göbeklitepe Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve sektörün sorunları ile çözüm önerilerinin değerlendirildiği toplantıya, ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, Meclis Üyeleri Mehmet Erdem, Mustafa Direkçi, Mehmet Gökmen, 28. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Emin Atmaca, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Delegesi M.Sami Akay ile Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Batman, Şırnak illerinin sigorta sektör temsilcileri katıldı.

Sektör temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği, ŞUTSO Sigortacılar Meslek Komitesi Faaliyet Sunumu, Bölgesel Sigortacılık Sorunları ve Çözüm Önerileri ile Bölgesel Sigortacılık Meslek komitelerinin 2023 Hedefinin Belirlenmesi gündemiyle gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını, ŞUTSO 28. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Osman Elçi yaptı.Başkan Yardımcısı Osman Elçi konuşmasında, Türkiye genelinde 16 bin acente, teknik ve hizmet personelinin bulunduğu sigorta sektörünündaha iyi yerlerde olabilmesinin birlikte gayret ve çabalarla gerçekleşebileceğini vurguladı. Osman Elçi konuşmasında “Sigorta sektöründeki sorunların en aza indirilmesi ve çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesi için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Osman Elçi’nin konuşmasının ardından ŞUTSO 28. Meslek Komitesi BaşkanıMehmet Emin AtmacaŞUTSO Sigortacılar Meslek Komitesi Faaliyet Sunumu’nu gerçekleştirdi. Başkan Atmaca’nın sunumunun ardından sektör sorunları ile çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıya geçildi.

Gerçekleşen toplantıda alınan kararları,ŞUTSO 28. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Emin Atmaca açıkladı. Başkan Atmaca açıklamasında şunları kaydetti: “ Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Türkiye’nin 2023 yılı hedefleri çerçevesinde bizler de sektör hedeflerimizle yerimizi almak istiyoruz. Sigorta sektörü olarak hızla gelişen teknoloji dünyasında dijital ortama ayak uydurmak ve bu gelişmeleri sektörümüze entegre etmek adına daha fazla çalışmamız gerektiğini de biliyoruz. Bu minvalde gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda, sigortacılık sektörünün 2023 hedefleri, bölgemizde sigorta sektörünün sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri, ortaya çıkan sorunların giderilmesi için yetkili mercilere iletilmesi, Bölgesel Meslek Komitesi toplantılarımızın da dönüşümlü olarak devamının sağlanması, en önemli çalışmalarımız olacaktır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSanlıurfaSutsoSıgorta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49