Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Urfa'da telefon dolandırıcılığı
Şanlıurfa'da, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak telefonla aradıkları kişileri dolandıran 3 kişi tutuklandı.
Şanlıurfa'da bir çok mağdur Jandarma ve Polise başvurarak kendilerini  hakim, savcı, polis ve asker olarak tanıtan kişiler tarafından, Pkk terör örgütü ile işbirliği yapmakla suçlanarak dolandırıldıklarını söyleyerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine inceleme başlatan polis, bir çok vatandaşı yaklaşık 400 bin lira dolandırarak mağdur ettiği saptanan şüphelilerin Şanlıurfa'da olduğunu saptadı. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, mağdurların para yatırdığı banka hesaplarını takibe alarak, dolandırıcılık olayını gerçekleştiren B.G., İ.D.ve M.G. isimli şüphelileri gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan 3 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve 'Dolandırıcılık' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen B.G., İ.D.ve M.G. tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48