Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da tehlikeyi aldırış eden yok
 Mustafa Bayar
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Uğurlu mahallesinde yaşları 7 ile 14 arasında değişen 10 çocuk tehlikeyi göze alarak serinlemek için kanalda yüzüyor. Derinliği yer yer 3 -4 metreyi bulan sulama kanalları daha önce birçok çocuğa mezar olmuştu.
Şanlıurfa'da, sıcak havayla birlikte Ramazan ayın gelmesiyle sıcaklığa dayanamayan çocuklar, tehlikeli olmasına rağmen DSİ'ye ait sulama kanallarında ölümüne serinliyor. Harran ovasındaki verimli tarım arazilerini suya kavuşturan sulama kanallarında 'Kanala girmek tehlikeli ve yasaktır' uyarısına aldırış etmeden yüzüyorlar.
Harran Ovası'na taşıyan sulama kanallarında sıcak havanın gelmesiyle birlikte yüzme sezonu açıldı. Her yıl serinlemek için onlarca çocuğa mezar olan sulama kanalları, bu yılda en çok tercih edilen serinleme yeri olması dikkat çekti. Akçakale yolu üzerinde geçmekte olan Devlet Su İşleri (DSİ) 15. Bölge Müdürlüğü ait sulama kanallarına "Kanalla girmek tehlikeli ve yasaktır" uyarı yazısına aldırış etmeyen yaşları 7 ile 14 arasında değişen çocuklar,akıntılı kanalla girerek serinliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49