Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Sünnet magandası Tutuklandı
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde  düzenlenen  sünnet düğününde bir kişi mangada kurşunuyla yaralayan şüpheli Polisin çalışması sonucu yakalandı. yakalanan H. Baskın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevin gönderildi.
 
Olay geçtiğim Pazar günü Suruç’un Aydın mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre  H. Baskın  oğlu’nin sünneti için aile büyükleriyle bir araya gelerek oğlunun sünnet yaptığı sırada ismi öğrenilmeyen bir kişi belindeki tabancayı çıkararak havaya ateş etti. o sırada çatı katında bulunan A.ŞAhinsoy başından aldığı mermiyle yere yığıldı. durumu fark eden Ağabey  A. Şahinsoy .’yi özel otomobiliyle Şanlıurfa Balıklıgöl devlet hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alındı.
 
Suruç İlçe Emniyet müdürlüğü Asayiş büro amirliği olay yerinde kan izlerinin ve Av Tüfeği ait ve 9mm çaplı boş kovanların yola çıkarak , görgü şahitleri ve düğüne katılanlar ile yaptıkları görüşmelerde, düğün sahibi H. Baskın tarafından ateş edildiği belirlendi. Gözaltına alınana H. Baskın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevi gönderildi. A. Şahinsoy’un hayati tehlikesi devam ettiği ve yoğun bakımda tedavi altında tutulduğu belirtildi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49