Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Urfa"da silahlı kavga
Kavga Eyyübiye İlçesine bağlı Eyyüp Nebi Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre daha önce aralarında husumet bulunan Açıkgöz ve Tunçler ailesi arasında tartışma çıktı. Aralarında bulunan husumetten dolayı çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Geçen yıldan bu yana husumetleri devam eden aileler arasında çıkan kavgada taş, sopa ve silahlar ortaya çıktı. Birbirleri ile öldüresiye kavga eden taraflarda bulunan 2 kişi aldığı darbeler sonucunda yaralandı. Çevredekiler müdahalesi ile ayrılmaya çalışılan kavgaya çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Mahallede geniş güvenlik önlemi alan emniyet ekipleri olayla ilgisi bulunan 15 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Uzun bir süredir devam eden ve bir türlü çözüme kavuşturulamayan husumetle ilgili emniyet ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49