Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Silah Operasyonu

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik 26 mart 2020 tarihinde operasyon düzenlenmişti. Haliliye İlçesinde bir arabada yapılan aramalar sonucu tekerleğe gizlenmiş olarak 18 adet ruhsatsız 7.65 mm çapında tabanca ve bu silahlara ait olan 18 adet sarjör ele geçirilmişti.

Yapılan operasyondan sonra olay ile ilgili çalışma başlatan Jandarma ekipleri süpheli olan S.D. isimli şahısı gözaltına aldıktan sonra adliyeye sevk etti. Şahıs adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
Urfa’da Silah Operasyonu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49