Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da servisçiler eylem yaptı
Şanlıurfa’da taşımalı eğitim yapan servis araç sahipleri 3 aydır maaş alamadıklarını gerekçesiyle, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü bastı. Servis şoförleri parayı almadıkları takdirde kontak kapatacaklarını belirtiler.
Şanlıurfa merkezli taşıma öğrenci eğitimi yapan bir grup araç sahipleri 3 aydır maaşlarını almadıkları gerekçesiyle il Milli Eğitim müdürlüğü önünde eylem yaptı. Araç sahipleri il milli eğitim müdürlüğün ardından Haliliye ve Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gitti. Burada muhatap bulamayan  araç sahipleri, İl Milli Eğitim müdürlüğüne  gelme nedenlerinin 3 aydır maaş almadıklarından kaynaklandığını  belirten Araç sahipleri, "Artık, şoförlerin mazot alamamaktan, kendi borçlarını ödememekten bizleri suçlamaktalar, bizde araç sahipleri olarak buraya gelip yetkilerle görüşmek için geldik ama hiç bir yetkiliyi bulamadık biz burada şoför arkadaşları diyoruz ki müttehitler olarak para almamışız para aldığımız gün bunu ödüyoruz bazı dedikodular var sözde biz  para alıp dağıtmamışız öyle bir şey yok 3 aydır para almadık para alamamamızın sebebi seçimle bağdaştırılıyor. biz sadece paramızı almaya geldik sesimizi duysunlar diye Biz hakkımız olan ödemelerin yapılmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49