Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Urfa’da sebze fiyatları düşmüyor
Türkiye genelinde etkili olan soğuk havalar, Şanlıurfa’da sebze fiyatlarını ikiye katladı.
 
Şanlıurfa’da sebze satıcılarının şikayet ettiği sebze fiyatları müşterileri de memnun etmiyor. Bütün sebzelerin zam almasına karşılık satışların düştüğünü belirten manavlar, sebze getirilen illerde hava koşullarının sert olması yanı sıra lojistik fiyatının da eklenmesi sonucu, fiyatlar daha da yükseliyor. Pazara düşen ateşin sorumlusu ise soğuk havalar. Şanlıurfa’ya gelen ürünlerin büyük bir kısmı il dışından geldiği için vatandaşlara pahalıya mal oluyor. Soğuk havaların seraları da vurduğunu söyleyen manavlar, artık fazla ürün sipariş etmediklerini söyledi. Marul, roka, tere gibi yeşillikler dışında kalan sebzelerin soğuklardan etkilendiğini anlatan manav, vatandaşın bir süre daha pahalı sebze tüketeceğini belirterek "Havanın, toprağın uyandığı 20 Şubat'tan sonra mahsul yeniden canlanır. Şuan mahsulde azalma var. Güneşi tam manasıyla alamadığından dolayı mahsul tam yetişmiyor ve gelişmiyor" dedi.
 
Fiyatların yüksek olmasından kaynaklı fazla sebze tüketmediklerini söyleyen bir vatandaş da, fiyatlar düşene kadar sebzeleri daha dikkatli ve daha az tüketeceklerini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49