Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Urfa'da satışlar durgun
Şanlıurfa'da kurban bayramına 1 gün kala  piyasa oldukça durgun. Şanlıurfa'nın bir çok satış yerlerinde  küçükbaş ve büyükbaş hayvanlarını getiren çiftçiler Kurban Bayramı için satış yapamadıklarını belirtiyor.
Şanlıurfa’nın Halilye ilçesinde Karşıyaka mahallesinde bulunan atış yerinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde satışlar yok denecek kadar az. Ağırlığına göre değişen Küçükbaş kurbanlık fiyatları 250 TL’den başlıyor 1200 TL’ye kadar çıkabiliyor. Büyükbaş hayvanlar ise 7500 TL ile 14000 TL arasında değişiklik gösteriyor. Kurban Bayramına 1 gün kala Urfalılar kurbanlık almaya yanaşmıyor. Satıcılar ise kurbanlık hayvanların bil hayli fazla olduğunu ve Kurban Bayramında sıkıntı yaşanmayacağını belirtiyor.
Şanlıurfa hayvan pazarında ilgi göremeyen kurbanlıklar köylere götürüldü. Köylerde satışlar, ağır bu nedenle yine alıcı bulamadı.Konuya ilişkin Adana’dan kurbanlık satan Abdullah Aslan, 60 toklu getirdiğini 600 lira ile 700 lira arasında değişen fiyatla vatandaşa pahalı geliyor. Kilo gram hesabı 11 liradan satışa sunduk hiçbir vatandaş mağdur olmasın sermayesine rağmen alıcı fazla çıkmadığının" ifade etti.(Naci Çetindağ) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49