Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Sakalı şerif izdihamı
Naci ÇETİNDAĞ
 
Şanlıurfa’da Kadir gecesi nedeniyle eski sanayi  sitesi sanayi  camisinde  bugün öğlen namazın ardından Şakalı şerif ziyaretçi akının uğradı.
Sanayi camisinde  ve çevresinde uzun kuyruklar oluşturdu. Hz. Peygambere saygı ve sevgilerinin tezahürü olarak Sakal-ı Şerif'i ziyarete gelenler, tekbirler eşliğinde salavat getirdi. Vatandaşlar Sakal-ı Şerif'i görebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Hz. Peygamberin bir parçasını gördükleri için duygulandıklarını aktardı.
 
Ziyaret izdiham nedeniyle ziyaret çok çok seri yapıldı girişler başka kapıdan çıkışlarda  ayrı kapıdan  yapıldı bu şekilde izdihamın önüne geçildi 50 derece sıcak altında halk aldırış etmeden sakalı şerifi ziyaret etmek için uzun kuyruklar oluşturdu  halk saatlerce ziyaret etmek için bekledi camide ilahilerle devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49