Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da sahte İngiliz altını tutmadı
Edilen bilgilere göre Kentte  sahte altın olduğunu ihbarını alan Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü  Asayiş Şube müdürlüğüne Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yürüttüğü çalışma kapsamında Urfa şehirlerarası otogarında durumundan şüphelenerek durdurulan 3 kişinin yapılan üst aramasında 3 milyon liralık 14 tane İngiliz altını ile bin 453 sahte altın ele geçirdi. Suriye’de imal ettikleri ve 10 gün önce Suriye’den Türkiye’ye giriş yaptıkları öğrenilen Suriye uyruklu 36 yaşındaki Abdülkerim M., 19 yaşındaki Ahmet M. ile 38 yaşındaki Halime H., gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan araştırmada şüphelilerin Şanlıurfa’da Suriye uyruklu iki kişiyi dolandırdıklarını bir kişiyi ise dolandırmaya çalıştıkları öğrenildi. Suriye uyruklu şüphelilerin yanlarında gerçek 14 İngiliz altını ile vatandaşları kandırmaya çalıştıkları ve girdikleri kuyumcularda müşterilere gerçek altın gösterdikleri öğrenildi. Polis’in ele geçirdiği gerçek altınların tanesinin piyasa değeri ise 700 dolar olduğu belirtildi. Gözaltına alınan Suriye uyruklu şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48