Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Saadet partisine rahmet vurdu
Saadet partisinin Topçu meydanında düzenlediği miting sağanak yağmura rağmen devam etti.
 
30 Mart yerel secimler yerel secimler çalışmasını aralıksız sürdüren Saadet partisi topçu meydanında sağanak yağmura rağmen mitingini gerçekleştirdi. Mitingin başlaması için Topçu Meydanı’nda Genel Başkan Mustafa Kamalak’ı bekleyen kimi partililer, şemsiyelerini açarken kimileri ise alanda açılan afişlerin altına sığındı.
 
Saadet partisi Şanlıurfa’da iddialı bir şekilde girdiği seçimde özellikle Arapların yoğun olduğu Eyyüpiye’de Hasan oğul ve Karaköprü’de Ahmet Güzel’e yoğun sevgi seli vardı.
 
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, yaptığı konuşmada 269 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Berkin Elvan ve onun cenaze töreninden sonra çıkan olaylarda hayatını kaybeden Burakcan Karamanoğlu ile polis memuruna rahmet diliyorum. Bin 522 belediye başkanı hakkında yolsuzluktan dava açılmış dava açılan belediyelerde yolsuzluk, hırsızlık, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet gibi iddiaların söz konusu olduğunu Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ile ilgili söylediği ‘‘Bizim günah işleme özgürlüğümüze mani olamazsınız’’ açıklamasını ‘‘Hırsız evinize girmiş, evi soyuyor. Siz mani olmak istiyorsunuz. Hayır diyor, benim suç işleme özgürlüğüme mani olamazsınız’’ dedi.
Kamalak, İnşallah Şanlıurfa’da Büyükşehir olmak üzere ilçeleri de alacağız bizleri bu yağmurda bekleyen Urfalılara teşekkür ediyorum “dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49